Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Stressforløb 10 uger

Hvis du er stressramt, kan du få økonomisk hjælp fra dit forsikringsselskab eller din virksomhed. Du vil få akuthjælp indenfor 4 hverdage enten ved henvendelse fra din sundhedsforsikring eller direkte henvendelse fra din arbejdsgiver.

Prisen er 6.300 kr. hvis du, eller din virksomhed ikke har en sundhedsforsikring. 

Stressforløbet er på 10 uger, hvor du får hjælpe til at genfinde livsglæden og skabe en sund balance mellem arbejdet og dit private- og sociale liv.

Vi arbejder blandet andet med fokus på dine indre- og ydre påvirkninger, dine værdier, din fysiske tilstand (søvn, motion, åndedræt) og hvilke følelser og tanker du oplever. Hvordan vil du leve dit liv? og hvad giver dig livskvalitet?

Indhold

  • Du blive tilbudt en tid indenfor 4 hverdage
  • 10 ugers stressbehandlingsforløb, hvor jeg følger jeg dig tæt hele vejen.
  • 5 samtaler, hvor vi mødes i min klinik i Søborg
  • 5 opfølgende telefonsamtaler
  • 10 online moduler, som består af podcast, artikler samt mindre opgaver, der er med til at støtte dig undervejs og hjælper dig med at forebygge og håndtere stress.

Jeg er certificeret stressbehandler hos Stressambassadøren, som jeg samarbejder med i forebyggelse og håndtering af stress. I stressbehandlingen tager udgangspunkt i den nyeste forskning omkring stress, personlig og mental sundhed.

Du kan få dit stressforløb betalt, hvis din arbejdsplads har en sundhedsforsikring.

Book en samtale!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer.

Ønsker du forandring i dit liv, mere overskud og livsglæde, kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig og om vi er et match.

Booking