Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Stressforløb tilpasset dig

Dybdegående terapeutiske samtaler, yoga, meditation og mindfullness har vist sig at have en positiv effekt på din stressbalance.

Jeg hjælper dig med at genfinde livsglæden og skabe en stress fri hverdag. Du får indsigt i dine styrker, muligheder og drivkraften til aktiv handling gennem dit personlige lederskab. Du lære at lytte til dine behov, tag ansvar og mærke effekten ved ændret livsstil og adfærd, der er meget virkningsfuldt til at udvikle dét som i fagsprog kaldes et ”personligt lederskab”.

Du vil få bedre styr på: Hvordan vil du leve dit liv? Hvad giver dig livskvalitet?

Stressbehandlingen har fokus på indre- og ydre påvirkning, dine værdier, din fysiske tilstand (søvn, motion, åndedræt) og hvilke følelser og tanker du oplever. Samtalerne styrkes ydeligere ved inddragelse af psykoterapi, meditation og mindfullness.

Indhold

Dit forløb kan sammen sættes af nedenstående ydelser.

Fysisk fremmøde

  • Personlige samtaler på 60 minutter i min klinik
  • Hjælp til, tilbagevendingsplan til job sammen med dig og eventuel din leder
  • Meditation og mindfulness

Online

  • Telefonsamtaler på 30/60 minutter
  • 10. online moduler, som består af podcast, artikler samt mindre opgaver, der er med til at støtte dig undervejs og hjælper dig med at forebygge og håndtere stress.
  • Opfølgningssamtaler f.eks. efter 1, 3, 6 måneder.

Hvis din arbejdsplads betaler for din stressbehandling, skal det godkendes inden opstart.

Book en samtale!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer.

Ønsker du forandring i dit liv, mere overskud og livsglæde, kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig og om vi er et match.

Booking