Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Fra stressramt til jobklar

”Fra stressramt til jobklare”, er et tilbud til kommuner med borgere sygemeldt med stress, som indenfor kort tid skal raskmeldes og stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Overgangen kan opleves uoverskuelig med mange krav og regler med høj risiko for genaktivering af stress. 

De færreste ønsker at være syg længere end højst nødvendigt. Langt de fleste vil gerne hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet. Med rette hjælp kan borgeren undgå en ny sygemelding og gøres klar til nye spændende udfordringer og et stabilt arbejdsliv. 

Med et 4-8 ugers forløb hjælper jeg borgeren med overgangen fra raskmelding til jobklar. Borgeren får konkret hjælp til at holde balancen mellem stress og aktiv jobsøgning. Borgeren modtager stressvejledning, jobrådgivning og hjælp til jobsøgning samt udarbejdelse af ansøgninger og CV tilpasset borgerens behov.  

49 % af alle ledige føler sig dagligt stresset på et niveau der forringer deres livskvalitet og jobsøgning. Du skal gerne være en af de 51 % der balancere mellem stress og ledighed til job. Læs mere om ledighedsstress

Indhold

Vi starter med afdækning af dit behov og plan i forbindelse med opstart. I forløbet indgår nedenstående ydelser.

Fysisk fremmøde 

  • Coach samtaler på 60 minutter. 

Online 

  • Telefonsamtaler på 30 minutter 

Tilvalg 

  • Lets Walk & Talk Gruppe, 60 minutter med et aktuelt emne der tages op 
  • Opfølgningssamtaler f.eks. efter 3, 5 uger.

Book en gratis prøvetid !

Har du spørgsmål eller vil du booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Du tilbydes en GRATIS uforpligtende forsamtale på 30 minutter. Samtalen afholdes enten på klinikken i Søborg, som Walk & Talk eller pr. telefon. Samtalen giver dig mulighed for kort at fortælle om dine problemer og vurdere, om der er kemi mellem dig og mig, og om jeg kan hjælpe dig med netop din problemstilling. Du vælger frit efterfølgende, om du har lyst til at forsætte.

Booking