Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Fra stressramt til jobklar

”Fra stressramt til jobklare”, er et tilbud til kommuner med borgere sygemeldt med stress, som indenfor kort tid skal raskmeldes og stå til rådighed for arbejdsmarkedet. Overgangen kan opleves uoverskuelig med mange krav og regler med høj risiko for genaktivering af stress. 

De færreste ønsker at være syg længere end højst nødvendigt. Langt de fleste vil gerne hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet. Med rette hjælp kan borgeren undgå en ny sygemelding og gøres klar til nye spændende udfordringer og et stabilt arbejdsliv. 

Med et 4-8 ugers forløb hjælper jeg borgeren med overgangen fra raskmelding til jobklar. Borgeren får konkret hjælp til at holde balancen mellem stress og aktiv jobsøgning. Borgeren modtager stressvejledning, jobrådgivning og hjælp til jobsøgning samt udarbejdelse af ansøgninger og CV tilpasset borgerens behov.  

49 % af alle ledige føler sig dagligt stresset på et niveau der forringer deres livskvalitet og jobsøgning. Du skal gerne være en af de 51 % der balancere mellem stress og ledighed til job. Læs mere om ledighedsstress

Indhold

Vi starter med afdækning af dit behov og plan i forbindelse med opstart.

Forløbet sammensættes efter aftale af nedenstående ydelser

  • Coach samtaler – 1 time. Kan afholdes som walk & talk eller i samtalerum
  • Online på skype eller telefon – 30 minutter
  • Naturtræning 1 time i gruppe, der forbedre mental sundhed og trivsel
  • Opfølgningssamtale f.eks. efter 3, 5 uger efter afsluttet forløb

Der udarbejdes en afsluttende progressionsrapport til arbejdsgiver.

Book en samtale!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer.

Ønsker du forandring i dit liv, mere overskud og livsglæde, kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig og om vi er et match.

Booking