Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Samtaler med unge

Er du ung og har du brug for at tale med en om de svære ting i livet?

Som ung kan du opleve, at der stilles mange krav og forventninger både fra dig selv og dine omgivelser. Ungdommen er en tid, fyldt med sårbarhed, kontraster og spændende udfordringer. De fleste unge støder ind i større eller mindre kriser der er relateret til selvværd, stress, sociale relationer, overtænkning og angst. 

Genkender du bekymringer om:

  • Studie eller job
  • At føle sig ensom
  • At tilpasse sig, ikke rigtig at kunne være sig selv
  • At indgå i nære relationer
  • At alt skal være perfekt
  • At have forældre med et misbrug

Jeg hjælper unge, med at finde egen identitet og navigere i ungdomsårene. Vi undersøger hvad årsagen er, at du har det, som du har det. Hvilke sammenhæng der er mellem dine tanker, følelser, kropsfornemmelser og handlinger, der er med til at skabe en forståelse om dig selv, hvordan du er i hverdagen og dermed lettere kan håndtere dine udfordringer.

Sammen finder vi din vej, hvor du er tilfreds og glad for dig selv og livet.

Jeg modtager unge der er fyldt 18 år.

Book en samtale!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer.

Ønsker du forandring i dit liv, mere overskud og livsglæde, kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig og om vi er et match.

Booking