Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Individuel terapi

Psykoterapi skaber en dybere selvindsigt

Med psykoterapi får du indsigt i dit følelsesliv og egne tanke-/handlemønstre. Det er nødvendigt for at forandre problematiske tanke-/handlemåder eller følelser, som f.eks. kan give sig udslag i stress, angst, mistrivsel, relations problemer, ensomhed, spiseforstyrrelser, konflikter m.v. 

I psykoterapi er der ingen forkerte følelser og tanker. Som mennesker har vi hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige måder at håndtere vores følelser og tanker på. Det er hér terapien fungerer, da du kan lære at tænke og handle anderledes.

Når vi er mere bevidste om vores følelser, tanker og hvad kroppen fortæller os, bliver vi bedre i stand til at træffe gode valg, mærke vores behov, sætte sunde grænser og give os selvkærlighed og omsorg.  

Når vi slipper dét, som holder os fast og træder ud af skyggen og frem i lyset, vil vi opleve mere glæde, frihed og kærlighed i livet.

Min terapeutiske tilgang er dels oplevelsesorienteret med opmærksomhed på tanker, følelser, reaktioner og ressourcer, samt eksistentiel med opmærksomhed på værdier og egne overbevisninger, at finde mening og tage ansvar for eget liv. I terapien indgår konkrete teknikker og modeller som hjælper dig til bedre livskvalitet. Jeg er inspireret af mindfulness og ACT (Acceptance and Commitment Therapy) teknikker der kan indgå i terapien.

Book en gratis prøvetid !

Har du spørgsmål eller vil du booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Du tilbydes en GRATIS uforpligtende forsamtale på 30 minutter. Samtalen afholdes enten på klinikken i Søborg, som Walk & Talk eller pr. telefon. Samtalen giver dig mulighed for kort at fortælle om dine problemer og vurdere, om der er kemi mellem dig og mig, og om jeg kan hjælpe dig med netop din problemstilling. Du vælger frit efterfølgende, om du har lyst til at forsætte.

Booking