Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Jobcoach

Vejen til drømme jobbet

Arbejdsmarked er et af de mest debatteret områder i samfundet og politisk. Ofte defineres vores værdi ud fra hvilket job vi har, -om vi har et job, hvilket er med til at skabe et stort pres på dem der står uden for arbejdsmarked.

Hvem er Jobcoaching for?

Står du uden for arbejdsmarkedet efter sygedom, stress, nyuddannet, en opsigelse eller har du selv sagt op og har du svært ved at finde motivationen til at finde tilbage til arbejdsmarked, så kan jobcoaching hjælpe dig til mobilisere det nødvendige drive igen. 

Eller måske er din karriere gået i stå, hvor du mærker mellemtilfredshed og ikke rigtig trives i jobbet? Måske har du ladt andre føre din karriereveje og den er blevet lidt tilfældig, som har medført en følelse af passivitet hvor det kan opleves helt uoverkommeligt at se nye veje.

For andre er karrieren slet ikke kommet i gang, måske pga af en halv forkert uddannelse og som har affundet sig med, at arbejde inden for en anden retning. I den situation vil vi bearbejde skuffelserne og få nye øjne på dig, dine ønsker og drømme.

Emner i jobcoaching

Jobcoaching har flere elementer, dels coaches du på din mentale tilstand. Vi har en målrettet plan vi udarbejder ud fra og du sætter handling bag ord, så du kommer i mål. Undervejs opdatere vi dit CV, ansøgning og jeg sparre fagligt på lige præcis det du har brug for i din jobsøgning. 

  • Afklaring af ressourcer, styrker og svage punkter
  • Aktivere din vilje, drive og mod til at handle
  • Bevidsthed om din adfærd, overbevisninger, holdninger og værdier
  • Giv slip på offerrollen, ”tag førersædet”
  • Find ro, accept og balance i din situation
  • Vi styrker dit selvværd ”du kan godt”
  • Du har en strategisk målrettet plan
  • Helt praktisk; optimere CV, ansøgning, samtaleteknik, netværk med mere
  • Andre udfordringer der står i vejen for at nå dit jobmål

Med mere end 17 år professionel erhvervserfaring som karriererådgiver, underviser, jobcoach og leder indenfor beskæftigelsesområdet, vil du få faglig sparring, viden og indsigt om arbejdsmarked, lovgivning og hvad der skal til for at lige netop du finder din vej.

Hvad er coaching ?

I mange år har coaching hjulpet idrætsudøvere og erhvervsfolk med at identificere mål og skabe resultater. Coaching handler om at slippe dit potentiale løs, ved brug af specifikke metoder for at maksimere din præstation. Coaching er at hjælpe dig til at lære, snarere end at lære dig noget.

Coaching virker godt, når du føler dig fastlåst i forhold til et specifikt problem. Når du ved, at det er nødvendigt at flytte dig og gøre noget, men ikke umiddelbart selv kan se, hvordan du skal komme i mål.

En vinder er en drømmer, der aldrig giver op. Nelson Mandela

Book en samtale!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer.

Ønsker du forandring i dit liv, mere overskud og livsglæde, kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig og om vi er et match.

Booking