Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Samtaleterapi

Der er mange forskellige årsager til at opsøge en psykoterapeut eller coach. Det kan være du kæmper med stress, angst, depression, problemer på arbejde, i parforholdet, skilsmisse, dødsfald i familien eller noget helt andet. Uanset din situation, ligger der ofte et ønske om forandring, såsom at slippe bekymringstanker, være mere glad, øget livskvalitet eller fungere bedre i hverdagen.

Samtaleterapi hjælper og støtter dig med at identificere og ændre de mønstre, vaner og mekanismer der ligger bag dine symptomere. For nogle er den proces hurtigere, for andre er der behov for et længere forløb.

Samtalen er dit rum og bygger på tillid, åbenhed og fortrolighed. Jeg møder dig med respekt, venlighed og fordomsfrit og lægger vægt på at det er trygt for dig at gå i terapi.

Jeg har fordybet mig teoretisk og praktisk i

  • Stress, depression og angst
  • Opvækst i alkohol/misbrugsfamilie
  • Mental sundhed
  • Arbejdsrelateret problemer

Ønsker dig en dejlig dag:-)

Book en samtale!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer.

Ønsker du forandring i dit liv, mere overskud og livsglæde, kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig og om vi er et match.

Booking