Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Tavshedspligt

Etiske retningslinjer

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (MPF) og arbejder ud fra foreningens etiske retningslinjer, har tavshedspligt og går løbende i supervision.

Samtykkeerklæring

Ved første samtale bedes du underskrive en samtykkeerklæring, med tillades til at jeg må opbevare dine personoplysninger.

Personoplysninger:

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjepart, uden dit samtykke. Ligeledes indsamler jeg ikke personoplysninger, uden at du selv har givet disse oplysninger til Din samtaleterapeut. Typen af personoplysninger: navn, adresse, alder, by, beskæftigelse, e-mail, telefonnummer og helbredsoplysninger. Formålet med indsamlingen af personligeoplysninger bruges udelukkende til at yde psykoterapi, stressbehandling og coaching.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Jeg opbevarer noter på vores samtaler i anonymiseret form. Oplysningerne opbevares aflåst (sikkert) og bliver kun læst af mig. Når du starter i et forløb hos mig oplyser jeg dig, hvilke data, jeg behandler om dig og til hvilket formål.
Personoplysninger gemmes et måned efter afsluttet forløb, hvorefter de destrueres.

Dine rettigheder

Hvis du har spørgsmål vedrørende min behandling af dine personoplysninger eller hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Din samtaleterapeut, er du velkommen til at henvende dig til tine@dinsamtaleterapeut.dk. Det samme gælder, hvis du ønsker at ændre eller slette registrerede personoplysninger. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Book en samtale!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer.

Ønsker du forandring i dit liv, mere overskud og livsglæde, kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig og om vi er et match.

Booking