Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Stressbehandling

I stressbehandlingen hjælper jeg dig med, at få stoppet den nedadgående stress spiral og finde årsagerne som har skabt stress privat, professionelt og personligt. Vi arbejder med “lavt hængende frugter”, hvad kan du handle på? som er med til at minimere din stress og øge din livskvalitet.

Vi kommer 360 grader rundt i stressbehandlingen, med fokus på blandet andet indre- og ydre stress påvirkning, din fysiske tilstand (søvn, motion, åndedræt etc.), dine kropssansninger, bekymringstanker og de følelser du mærker.

Vi arbejder med etablering af nye forebyggende vaner, eksempel lære at holde pauser, håndtere bekymringstanker med mere. Synliggøre dine værdier og højner dit selvværd via personligtlederskab – tage ansvar, træffe valg, mærke og stå ved egne behov og sætte grænser. I behandlingen indgår konkrete teknikker og modeller som hjælper dig til at finde livsglæden og skabe en stress fri hverdag.

Er du sygemeldt fra dit arbejde, vil du og din arbejdsgiver med fordel kunne få professionelt hjælp til, at udarbejde en tilbagevendelsesplan der sikre en god, tryg og varig tilbagevending til jobbet.

Læs mere om hvordan et stressforløb kan sammensættes

Stressforløb 10 uger

Stressforløb tilpasset til dig

Plan for tilbagevenden til arbejdspladsen

Ledighedsstress

Fra stressramt til jobklar

Jeg har i gennem min erhvervskarriere beskæftiget mig professionelt med stress siden 2000 hos NOKIA, i kommuner, samt privat klienter og selv haft stress tæt inde på livet. Det har givet mig en god forståelse, hvilken situation du står i og hvilken hjælp der kan bringe dig tilbage på sporet.

Du vil blive mødt med empati, venlighed og respekt i et trygt rum – som er dit rum.

Book en samtale!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer.

Ønsker du forandring i dit liv, mere overskud og livsglæde, kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig og om vi er et match.

Booking