Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Stressbehandling

Som psykoterapeut og certificeret stressbehandler/coach hjælper jeg dig med at finde livsglæden og skabe en stress fri hverdag. I samtalerne arbejder jeg 360 grader med stressbehandlingen, med fokus på blandet andet indre- og ydre påvirkning, dine værdier, din fysiske tilstand (søvn, motion, åndedræt) og hvilke følelser og bekymringstanker du oplever.

I behandlingen indgår konkrete teknikker og modeller som hjælper dig til et bedre liv med mindre stress. Stressbehandlingen tager udgangspunkt stressbalancemetoden, og vil kunne tilpasses dit individuelle behov.

Læs mere om hvordan et stressforløb kan sammensættes

Stressforløb 10 uger

Stressforløb tilpasset til dig

Ledighedsstress

Fra stressramt til jobklar

Jeg har i gennem min erhvervskarriere beskæftiget mig professionelt med stress siden 2000 hos NOKIA, i kommuner, samt privat klienter og selv haft stress tæt inde på livet. Det har givet mig en god forståelse, hvilken situation du står i og hvilken hjælp der kan bringe dig tilbage på sporet.

Du vil blive mødt med empati, venlighed og respekt i et trygt rum – som er dit rum.

Book en gratis prøvetid !

Har du spørgsmål eller vil du booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Du tilbydes en GRATIS uforpligtende forsamtale på 30 minutter. Samtalen afholdes enten på klinikken i Søborg, som Walk & Talk eller pr. telefon. Samtalen giver dig mulighed for kort at fortælle om dine problemer og vurdere, om der er kemi mellem dig og mig, og om jeg kan hjælpe dig med netop din problemstilling. Du vælger frit efterfølgende, om du har lyst til at forsætte.

Booking