Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Ledighedsstress

Skab livsglæde i din jobsøgning uden stress

Ledighedsstress er et overset problem. For hvordan kan ledige være stresset? 49 % af alle ledige er meget eller moderat stresset dagligt, hvilket er et højt tal. Ledighedsstress har store omkostninger for den enkelte og samfundet. 

Jobsøgende kan opleve overstress (for mange udfordringer, krav etc.) eller understress (manglende udfordringer, stimulering af ressourcer, ikke noget at stå op til). Der er stor forskel på hvordan de to typer af stress håndteres. 

Ledighedsstress påvirker kvaliteten i jobsøgningen, motivationen og kan ofte mærkes ved jobsamtalen. Jobsøgende lever dagligt med uforudsigeligheden ved ikke at vide hvornår de er i job igen.

Hvordan vi reagerer psykisk på en stress situation, er individuelt. Det er ofte måden vi reagerer på og de tankemønstre vi får, der gør vi oplever stress.

Jeg hjælper dig med, at vende fokus på det der giver dig styrke til at klare stress, leve livet med overvejende positive oplevelser og tanker, uden nødvendig stress. Du kan på den måde, selv være med til at bestemme hvor meget stress der skal være i dit liv.

Du lære at tackle stress situationer og kom tættere på arbejdsmarked. Vi forebygger stress, hvor du lære mere om dig selv, dine grænser, dine ressourcer, hvilke tanke mønstre der generer stress hos dig, hvilket er til gavn for dig, dit fremtidige arbejdsliv og samfundet. 

Husk at være ledig, er en midlertidig situation der ikke vare evigt, ved halvårs ledighed er ca. 70 % i job igen. 

Book en samtale!

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig inden for 24 timer.

Ønsker du forandring i dit liv, mere overskud og livsglæde, kontakte mig for en uforpligtende snak om jeg kan hjælpe dig og om vi er et match.

Booking