Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Stress eller almindelig travlhed?

Travlhed (akut stress) er helt normalt i en kort periode. Her mobiliserer vi ekstra ressourcer til at løse udfordringen. Kortvarig stress er lystbetonet med en god følelse af, at nå i mål.

Der er 4. stress stadier: Akut stress (performance), Moderat stress, Svær stress og Kollaps- Livsfarlig stress.

Stress opstår som en ubalance mellem de udfordringer vi oplever, og de ressourcer vi har til rådighed over en længere periode. Langvarig stress skaber ulyst og mangel på glæde og energi. Ofte trækker vi os tilbage for sociale begivenheder, vi oplever måske fysisk ubehag, negative tanker og ubevidst ændret adfærd. Årsag til og oplevelse af stress er meget forskellige fra person til person og behandles individuelt.

Fakta om stress
  • 35.000 danskere er dagligt sygemeldt pga. stress – hver dag
  • For 52 % vedkommende er arbejdet den største kilde til stress
  • Hver femte der bliver syg med stress, risikerer at miste jobbet
  • ca. 450.000 danskere (13 %) føler sig nervøse eller stressede dagligt (2013)

Ubehandlet stress kan resultere i udbrændthed, depression og angst, men med en hjælpende hånd behøver det ikke at gå så galt.

Vores liv udtrykker altid resultatet af vores dominerende tanker, Søren Kirkegaard

Book en gratis prøvetid !

Har du spørgsmål eller vil du booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Du tilbydes en GRATIS uforpligtende forsamtale på 30 minutter. Samtalen afholdes enten på klinikken i Søborg, som Walk & Talk eller pr. telefon. Samtalen giver dig mulighed for kort at fortælle om dine problemer og vurdere, om der er kemi mellem dig og mig, og om jeg kan hjælpe dig med netop din problemstilling. Du vælger frit efterfølgende, om du har lyst til at forsætte.

Booking