Tine Bjerg- din samtaleterapeut

Tine Bjerg

I forbindelse med min uddannelse til psykoterapeut og coach i 2007, har jeg efterfølgende fordybet mig teoretisk og praktisk i forskellige problematikker blandet andet:

  • Stress, depression og angst
  • Sorgarbejde
  • Traume
  • Opvækst i alkohol/misbrugsfamilie
  • Arbejdsrelateret problemer
  • Beskæftigelsesområdet

Livet skal leves, ikke overleves

Jeg er optaget af og nysgerrig på hvad der giver mennesker et meningsfuldt og rigt liv. Hvad skal der til og hvordan finder vi balancen igen efter en livskrise.

I år 2000 startede jeg hos Nokia i HR med udvikling af sundhedskoncepter og trivsel på arbejdspladsen med fokus på det fysiske og psykiske arbejdsmiljø. Her blev min interesse for at arbejde med mennesker i dén grad vækket. Jeg oplevet, hvilken forskel det gør at støtte mennesker til at skabe positive forandringer i deres liv.

Siden da har jeg arbejdet med stressbehandling, job & karriere og som leder, samt praktiseret som psykoterapeut og coach i virksomheder og med private klienter. Undervist på kurser i stresshåndtering, mindfulness, konflikthåndtering, personlig kommunikation og karriererådgivning.

Er frivillig psykoterapeut i TUBA, hvor jeg afholder individuel terapi med unge som er vokset op i en alkohol-/misbrugsfamilie. 

De mange års erfaring har givet mig god indsigt i at arbejde med mennesker i udviklende samtaleforløb. For mig giver det så meget mening, energi og taknemlighed at være vidne til menneskers forvandling til overskud og livsglæde.

Jeg er selv vokset op med en far, der var alkoholiker og har mærket senfølgerne fra min barndom i voksenlivet, blandt andet som stressramt.

I dag er der indre ro, en følelse af frihed og glæde i dagligdagen. De tunge sten i rygsækken er faldet ud, og er nu fyldt med livserfaring og viden. Det vil jeg også gerne hjælpe dig til at mærke.  Livet skal leves, ikke overleves.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (MPF) og arbejder ud fra foreningens etiske retningslinjer, har tavshedspligt og går løbende i supervision.

Uddannelse:

2021 – Certificeret Stressbehandler v. Stressambassadøren. 

2013 – Mindfulness instruktør, At-Work.

2007 – Psykoterapeut MPF, Psykoterapeutisk institut. Oplevelsesorienteret, Gestaltterapi, Familieterapi, Eksistentiel terapi.

2007 – Life & Business Coach, Sofia Manning

2004 – Stressvejleder & Coach, Coporate Care, v. Læge Jørgen Lund.

1998 – FDZ Zoneterapeut, Herlev zoneterapeut skole Anatomi og fysiologi og sygdomslære.

Kurser:

Deltagelse i kurser/webinar indenfor:

Ensomhed, traume recovery, psykoterapi på et tilknytningsteoretisk grundlag, metallisering, spiseforstyrrelser, seksuelle overgreb, metakognitiv terapi, mindfulness – evidensbaseret.

Indre stilhed (yoga & meditation kursus) Skandinavisk Yoga og Meditationsskole.

Jeg deltager løbende i kurser mv for at tilegne mig sidste nye viden.

Book en gratis prøvetid !

Har du spørgsmål eller vil du booke en tid, er du meget velkommen til at kontakte mig på telefon 20632119 eller mail tine@dinsamtaleterapeut.dk  Du kan også udfylde formularen, og jeg vil kontakte dig hurtigst muligt.

Du tilbydes en GRATIS uforpligtende forsamtale på 30 minutter. Samtalen afholdes enten på klinikken i Søborg, som Walk & Talk eller pr. telefon. Samtalen giver dig mulighed for kort at fortælle om dine problemer og vurdere, om der er kemi mellem dig og mig, og om jeg kan hjælpe dig med netop din problemstilling. Du vælger frit efterfølgende, om du har lyst til at forsætte.

Booking